Esiintyjähaku vammaisille ja viittomakielisille taiteilijoille – tule esiintymään Musiikkitalon terassille!

Musiikkitalon edessä aurinkoisella terassilla ihmisiä aurinkovarjojen alla.

Musiikkitalon suureen suosioon nousseet Kesäkonsertit ovat olennainen osa Helsingin kesää. Musiikkitalon terassilla on mahdollisuus viettää kesäistä alkuiltaa elävästä musiikista nauttien ja auringonpaisteessa rentoutuen. 

Haemme nyt esiintyjiä, jotka ovat vammaisia ja viittomakielisiä, vuoden 2023 Kesäkonsertteja Musiikkitalolla -konserttisarjaan. Konsertit toteuttavat yhteistyössä Kulttuuria kaikille -palvelun Tilaa taiteilijuuteen -hanke sekä Kesäkonsertteja Musiikkitalolla -tuotanto. Tavoitteenamme on tarjota esiintymismahdollisuus taiteellisesti kiinnostavalle uudelle tulokkaalle musiikin alalta.

Mahdolliset konsertin ajankohdat ovat pe 9.6. tai la 17.6. Haemme esiintyjiä genrerajoista riippumatta. Myös poikkitaiteelliset esitykset huomioidaan. Pääpaino on esityksissä, joissa on 1–3, korkeintaan 4 esiintyjää. 

Esiintymisestä maksetaan Muusikkojen liiton minimipalkkion mukainen muusikkokohtainen korvaus. Terassilla on kesäkonsertteja varten äänentoisto ja esiintyjän käytössä on Musiikkitalon oma ääniteknikko. 

Lähetä hakemuksesi Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen projektijohtajalle Maija Karhuselle sähköpostitse osoitteeseen maija.karhunen@cultureforall.fi pe 31.3.2023 mennessä. Sisällytä hakemukseesi lyhyt kuvaus konsertistasi/esityksestäsi, musiikkinäyte ja mahdollisuuksien mukaan livetallenne. Voit sisällyttää hakemukseesi myös promotekstin ja -kuvan, jos sinulta sellaiset jo löytyvät. Kerro hakemuksessasi myös, kumpi päivämääristä sopii sinulle.

Lisätietoja antavat: 

Sanni Virta, tuottaja, s-posti: kesakonserttejamusiikkitalossa@gmail.com, puh. 050 522 8077

Maija Karhunen, project manager, s-posti: maija.karhunen@cultureforall.fi, puh. 040 166 2827

Esiintyjähaku vammaisille ja viittomakielisille taiteilijoille – tule esiintymään Musiikkitalon terassille!
Subscribe
Notify of
0 kommentteja
Inline Feedbacks
View all comments