Kesäkonsertti: Mikko Herranen ja Herrasmiehet la 17.6. klo 17 Musiikkitalon terassilla

Mikko Herranen sivuprofiilissa. Pitkät vaaleat hiukset, aurinkolasit, pujoparta, määrätietoinen olemus.

Esiintyjät Tilaa taiteilijuuteen – vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hankkeen ja Musiikkitalon yhteistyössä toteuttamiin kesäkonsertteihin on valittu! Konserteissa Musiikkitalon terassilla esiintyvät Tuomas Ruokonen Quartet pe 9.6. klo 17 ja Mikko Herranen & Herrasmiehet la 17.6. klo 17. Konsertteihin on vapaa pääsy. Musiikkitalo on esteetön. Huonon sään sattuessa kesäkonsertti siirtyy sisätiloihin Musiikkitalon ravintolaan. Lämpimästi tervetuloa!

Mikko Herranen ja Herrasmiehet

la 17.6. klo 17

Mikko Herranen on pitkän linjan muusikko, musiikkituottaja ja artisti. Herranen elää musiikkia täysillä, se on työ, harrastus ja elämäntapa.

Jotkut muistavat miehen ehkä 2000-luvun alun metallibändeistä Velcra, Rust, Mauron Maiden. Toiset ehkä Voice Of Finlandin ensimmäisen kauden täysillä kaikkeen heittäytyvänä tulkitsijana. Herranen on tuhansien juhlien musagenrerajoja rikkova viihdyttäjä, thrash-metal bändin laulava rumpali, herkkien tunteiden tulkki, musiikkituottaja ja vakavasti kantaa ottava vaihtoehtoartisti. Tästä miehestä on moneksi. Herranen on syntymäsokea ja oivallinen esimerkki siitä, miten musiikki poistaa erilaisuuden raja-aitoja ihmisten väliltä, sekä siitä miten kovalla työllä unelmia voi toteuttaa vaikka minkälaisista lähtökohdista.

Konsertissa kuullaan sekä uutta että vanhaa Herrasta. Tämä on Herraselle erikoisvuosi, koska samana vuonna ilmestyy kaksi levyllistä soolomateriaalia. Kevään mittaan Varjot-levy ja syksyllä “Epäsovinnaisuuden ja järjen valtava kliimaksi”. Tule kokemaan mitä rock on silloin, kun sitä tekevät aidot ihmiset suurella tunteella ja sydämellä.

Tässä konsertissa juhlistetaan Varjot-levyn ilmestymistä ja rokataan basson täristäessä rintalastaa niinkuin silloin kun rock oli vielä uutta ja salaperäistä. Älä jätä väliin!

Huom, äänenvoimakkuus voi olla kova ja suosittelemme kuulosuojaimia. Tapahtumassa on jaossa jonkin verran korvatulppia. Avustavat koirat kannattaa jättää kotiin tai seurata keikkaa niiden kanssa kauempaa.

Esiintyjät:
Mikko Herranen, laulu ja basso
Bändi, rummut, kitara ja koskettimet

Konsertin tarjoaa Kulttuuria kaikille -palvelun Tilaa taiteilijuuteen -hanke, jonka rahoittaa Koneen Säätiö. Mikko Herranen ja Herrasmiehet valittiin konsertin esiintyjäksi kutsuperiaatteella.

Tietoa konsertista Musiikkitalon sivuilla.

Tietoa Musiikkitalon saavutettavuudesta Musiikkitalon sivuilla.

Tutustu koko Kesäkonsertteja Musiikkitalolla -konserttisarjaan Musiikkitalon sivuilla.

Kesäkonsertti: Mikko Herranen ja Herrasmiehet la 17.6. klo 17 Musiikkitalon terassilla

Vastaa