Netta Keski-Levijoki on valittu Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen tuottajaksi

9.6.2022

Netta Keski-Levijoki on valittu Tilaa taiteilijuuteen – vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hankkeen tuottajaksi. Netta työskentelee Torniossa ja Haaparannalla järjestettävien taiteilijaresidenssien ja näyttelyiden tuottajana. Residenssit ja näyttelyt toteuttavat yhdessä Kulttuuria kaikille -palvelu, Aineen taidemuseo sekä Tornion ja Haaparannan kaupungit. Tässä Netan terveiset:

“Hei! Olen Netta Keski-Levijoki. Aloitan pian Kulttuuria kaikille -palvelun ja Aineen taidemuseon Tilaa taiteilijuuteen -hankkeessa tuottajana. Kuka olen? Olen kotoisin Kanta-Hämeestä. Työhistoriani painottuu viestintään, olen työskennellyt verkkotoimittajana ja muissa viestinnän tehtävissä. Lisäksi olen välillä työskennellyt kulttuurialalla, kuten kulttuurituottajana ja taideoppaana.

Millaiset fiilikset ja odotukset minulla on tästä pestistä? Haluan sukeltaa syvemmälle taidemaailmaan, siksi olen iloinen, että pääsen osallistumaan tähän hankkeeseen. Pääsen uppoutumaan taiteeseen, tapaamaan taiteilijoita sekä mahdollistamaan taiteilijoiden työtä.

Odotan jo työn aloitusta! Mikäli sinulla on kysymyksiä tai asiaa, olet tervetullut ottamaan yhteyttä!”

Netan tavoittaa alkusyksystä alkaen sähköpostitse osoitteesta netta.keski-levijoki@tornio.fi. Nettaan voi olla yhteydessä myös tekstiviestitse ja viittomakielellä esimerkiksi Whatsapp-videopuhelulla. Netan puhelinnumeron löydät myöhemmin Aineen taidemuseon ja Kulttuuria kaikille -palvelun verkkosivuilta.

www.kulttuuriakaikille.fi

Aineen taidemuseon verkkosivuille

Netta Keski-Levijoki on valittu Tilaa taiteilijuuteen -hankkeen tuottajaksi