Taide ja vammaisaktivismi -paneelikeskustelun tallenne julkaistu suomeksi tekstitettynä

Kollaasikuva, johon koottu Julianna Brandtin, Isa Hukan, MC Ceparin (Mika Lemisen), Sami Helteen ja Marianne Savallammen kuvat.
Taide ja vammaisaktivismi -paneelikeskustelun tallenne löytyy nyt Youtube-kanavaltamme suomeksi tekstitettynä! Videolla on myös viittomakielen tulkkaus. Keskustelu järjestettiin lauantaina 4.6.2022 Cross over -festivaalilla, Helsingin Musiikkitalon Ravintola Klubilla. Paneelikeskustelussa pureuduttiin taiteen ja vammaisaktivismin välisiin yhteyksiin. Miten vammaisaktivismi voi näkyä taiteessa? Voiko taiteella vaikuttaa? Miten taiteilijan ja aktivistin roolit ja identiteetit yhdistyvät toisiinsa? Panelistit: taiteilijat Julianna Brandt, Sami Helle, Isa Hukka sekä Mika Leminen (MC Cepari). Keskustelun moderaattori: taidehistorioitsija, kuraattori ja tuottaja Marianne Savallampi. Lisätietoa keskustelijoista Kulttuuria kaikille -palvelun kotisivuilla.
 

 
Keskustelu toteutettiin Koneen Säätiön tuella ja sen järjestivät yhteistyössä Helsingin yliopiston Vammaisaktivismia tekemässä -tutkimushanke sekä Kulttuuria kaikille -palvelun Tilaa taiteilijuuteen – vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hanke. CrossOver-taidefestivaalia järjestää Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry.
Taide ja vammaisaktivismi -paneelikeskustelun tallenne julkaistu suomeksi tekstitettynä