Taiteilijatapaaminen ke 16.11. klo 18-20

Kuvitus: Hanna Väätäinen

Tervehdys taiteilija,

Kulttuuria kaikille -palvelu ja Kulttuuriyhdistys Suomen Eucrea ry järjestävät sarjan taiteilijatapaamisia vuosina 2022-2023. Nyt kutsumme lämpimästi sinut mukaan kolmanteen tapaamiseen, joka pidetään verkossa keskiviikkona 16.11. klo 18-20! Alustana toimii Zoom.

Teemana tapaamisessa on verkostoituminen. Mistä siinä on kyse ja miksi se kannattaa? Kenen kanssa verkostoitua, missä ja millä keinoin? Tuntuuko verkostoituminen vaikealta vai onko se luonteva osa työtäsi taiteilijana?

Kutsumme mukaan etenkin vammaiseksi tai viittomakieliseksi itsensä kokevia taiteilijoita, mutta kaikki vertaistuesta ja yhteistyöstä kiinnostuneet taiteilijat ovat tervetulleita. Olet tervetullut, vaikket olisi osallistunut aiempiin tapaamisiin. Voit osallistua, jos olet kiinnostunut taiteen tekemisestä, mutta et vielä työskentele ammattitaiteilijana.

Keskustelemme yhdessä ja pienryhmissä. Noudatamme tapaamisessa turvallisemman tilan periaatteitamme. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin Kulttuuria kaikille -palvelun verkkosivuilla. Tapaamisen kielet ovat suomi ja suomalainen viittomakieli, myös englantia ja ruotsia voi käyttää. Tapaamisessa on viittomakielen tulkkaus.

Ilmoittaudu Johanna Mattilalle sähköpostitse johanna@lalunes.com maanantaihin 14.11. mennessä. Saat sähköpostiisi Zoom-linkin. Voit olla yhteydessä Johannaan sähköpostitse tai puhelimitse, puh. 044-0469548, mikäli sinulla on kysyttävää.

Odotamme innolla!

Iloisin terveisin,
Johanna Mattila ja Maija Karhunen

Taiteilijatapaaminen on osa Kulttuuria kaikille -palvelun hanketta Tilaa taiteilijuuteen – vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus, jota rahoittaa Koneen Säätiö.

Taiteilijatapaaminen ke 16.11. klo 18-20

Vastaa