Netta Keski-Levijoki har valts som producent till projektet Rum för skapande arbete

Netta Keski-Levijoki har valts som producent till projektet Rum för skapande arbete – jämlikhet för funktionsvarierade och teckenspråkiga konstnärer. Netta arbetar som producent för projektets konstnärsresidens och utställningar i Torneå och Haparanda. Residensverksamheten genomförs och utställningarna produceras i samarbete med Servicen Kultur för alla, Aines konstmuseum, Torneå stad och Haparanda stad. Här är Nettas hälsning:
“Hej! Jag är Netta Keski-Levijoki. Jag ska snart börja arbeta som producent för Kultur för allas och Aines konstmuseums Rum för skapande arbete-projekt. Vem är jag? Jag är från Egentliga Tavastland. Min arbetshistoria innehåller mest kommunikation, jag har arbetat som webbredaktör och med andra kommunikationsuppgifter. Jag har också ibland arbetat på kulturfältet, till exempel som kulturproducent och konstguide.
 
Hurdan “fiilis” har jag och vilka är mina förväntningar på det här jobbet? Jag vill dyka djupare in i konstvärlden och därför är jag glad att jag har möjlighet att delta i detta projekt. Jag får mig fördjupa mig i konsten, möta konstnärer och möjliggöra deras arbete.
 
Jag ser fram emot att börja arbetet! Om du har frågor eller du vill diskutera någonting, vänligen kontakta mig!”
 
Du kan få tag på Netta från och med tidig höst på e-mailadressen netta.keski-levijoki@tornio.fi. Du kan också kontakta Netta med SMS eller på teckenspråk till exempel via Whatsapp-videosamtal. Nettas telefonnummer publiceras senare på Aines konstmuseums och Servicen Kultur för allas nätsidor.
 
 
På videon Netta tecknar sin hälsning, ute på en solig sommardag.
Netta Keski-Levijoki har valts som producent till projektet Rum för skapande arbete