Vår dataskyddsbeskrivning har uppdaterats

Vi har tagit bort denna text från vår dataskyddsbeskrivning, kapitel 9. Utlämnande av uppgifter till utomstående aktörer eller överföring av uppgifter utanför EU eller EES:

”Vi använder Google Forms för anmälningar till evenemang och för vissa förfrågningar. Vi använder Google Forms-blanketten eftersom den för närvarande är den mest tillgängliga blanketten som vi känner till. Googles servrar kan finnas var som helst, så informationen kan överföras utanför EU/EES-området. Vi samlar aldrig in känslig information i samband med anmälan till evenemang och enkäter görs alltid anonymt. Om du inte vill använda anmälningsblanketten kan du alltid anmäla dig till våra evenemang per e-post till evenemangets kontaktperson. Vi informerar om vem som fungerar som kontaktperson i informationsmeddelandena om evenemanget och på anmälningsblanketten.”

Vi använder inte längre det kostnadsfria Google-kontot för att samla in data. För närvarande använder vi Google Workspace. Workspaces servrar finns inom EU-området.

Läs den uppdaterade dataskyddsbeskrivningen

Vår dataskyddsbeskrivning har uppdaterats

Lämna ett svar